Queen Fan
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Vendégkönyv
 
Fórum
 
Linkek
 
Hírek a világhálón
 

Felhasználási feltételek

 

A Queen Fan honlap barátságos hely, de van néhány dolog amit nem látunk szívesen. Aki nálunk jár, az  figyeljen a következőkre:

NE LÉGY VULGÁRIS.
Ne tölts fel jogtalan, veszélyes, fenyegető, szörnyülködtető, vulgáris, obszcén, rágalmazó, mások személyiségi jogait sértő, gyűlöletkeltő, vagy fajilag, etnikailag illetve más módon kifogásolható anyagot.

NE TÁMADD A KISEBBSÉGEKET.
Ne tölts fel, publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik.

NE TÉGY ÚGY, MINTHA "MI" LENNÉL, VAGY KÖZÖD LENNE HOZZÁNK, HA EGYÉBKÉNT NINCS.
Ne személyesíts meg semmilyen személyt vagy entitást, beleértve hivatalos Queen Fan honlap személyt, fórum vezetőt, házigazdát, vagy útmutatót, és ne állítsd be hamisan úgy, vagy mutasd félreértelmezhetően, hogy kapcsolatban lennél egy Queen Fan honlap személlyel, vagy entitással.

NE HAMISÍTS.
Ne hamisíts azonosítókat, annak érdekében, hogy elrejtsd a szolgáltatásban megjelenő adatok forrását.

NE PLAGIZÁLJ. CSAK SAJÁTOT, VAGY OLYAT, AMI MINDENKIÉ.
Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé a szolgáltatáson keresztül olyan anyagokat, amelyek közléséhez nincs jogod.

NE SÉRTSD SENKINEK A JOGAIT.
Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmat, amely szerzői jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot sérthet.

TARTÓZKODJ A REKLÁMOKTÓL.
Ne tölts fel, ne publikálj, és semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé - nem engedélyezett - reklámtartalmakat, promóciós anyagokat, levél-szemetet, lánclevelet, piramis játékokat, vagy bármilyen más formáját a kérelmezésnek, kivéve azokon a területeken, amelyek erre a célra lettek létrehozva.

VÍRUSOKAT NE.
Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmakat, amelyek szoftver vírust, vagy bármilyen más számítógépes kódot tartalmaznak, fájlt vagy programokat, amelyek azzal a céllal lettek tervezve, hogy megszakítsanak, tönkre tegyenek, vagy funkcionalitását csökkentsék bármilyen szoftvernek vagy hardvernek, illetve telekommunikációs eszköznek.

NE AKADÁLYOZD A FELHASZNÁLÓKAT.
Ne akadályozd vagy korlátozd semmilyen formában a felhasználókat abban, hogy egymással a szolgáltatáson keresztül kapcsolatba lépjenek.

NE TÁMADJ MINKET.
Ne kerülj összeütközésbe illetve ne károsítsd a Queen Fan honlapot, a szervereket vagy hálózatokat, amelyek a honlaphoz kapcsolódnak.

NE ZAKLASS.
Ne ijesztgess, vagy zaklass semmilyen módon más felhasználókat.

NE KÉMKEDJ.
Ne gyűjts, vagy tárolj személyes adatokat más felhasználókról kapcsolatban azzal a tiltott viselkedéssel és tevékenységgel, amelyeket a korábbi bekezdésekben részleteztünk.

Ha vigyázol a fentiekre, bent vagy. Ha nem, akkor kint.

Sandra / Queen Fan admin

Ezen a napon: 01.23.
1977 : Queen koncert, A Day At The Races turné, Richfield Coliseum, Cleveland, USA.
1979 : Queen koncert, Jazz turné, Messesportspalace, Hannover, Németország.
1984 : A Queen released Radio Ga Ga-t a Go Crazy-vel a b oldalon. az első olyan saját kislemezt, ami mint a Queen 1 lett katalógizálva a hátsó borítón. 1995 : Roger koncertje, Happiness turné, Maurizio Costanzo Show, Olaszország