Queen Fan
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Vendégkönyv
 
Fórum
 
Linkek
 
Hírek a világhálón
 

Felhasználási feltételek

 

A Queen Fan honlap barátságos hely, de van néhány dolog amit nem látunk szívesen. Aki nálunk jár, az  figyeljen a következőkre:

NE LÉGY VULGÁRIS.
Ne tölts fel jogtalan, veszélyes, fenyegető, szörnyülködtető, vulgáris, obszcén, rágalmazó, mások személyiségi jogait sértő, gyűlöletkeltő, vagy fajilag, etnikailag illetve más módon kifogásolható anyagot.

NE TÁMADD A KISEBBSÉGEKET.
Ne tölts fel, publikálj olyan tartalmakat, amik a kisebbségeket bármilyen formában sérthetik.

NE TÉGY ÚGY, MINTHA "MI" LENNÉL, VAGY KÖZÖD LENNE HOZZÁNK, HA EGYÉBKÉNT NINCS.
Ne személyesíts meg semmilyen személyt vagy entitást, beleértve hivatalos Queen Fan honlap személyt, fórum vezetőt, házigazdát, vagy útmutatót, és ne állítsd be hamisan úgy, vagy mutasd félreértelmezhetően, hogy kapcsolatban lennél egy Queen Fan honlap személlyel, vagy entitással.

NE HAMISÍTS.
Ne hamisíts azonosítókat, annak érdekében, hogy elrejtsd a szolgáltatásban megjelenő adatok forrását.

NE PLAGIZÁLJ. CSAK SAJÁTOT, VAGY OLYAT, AMI MINDENKIÉ.
Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé a szolgáltatáson keresztül olyan anyagokat, amelyek közléséhez nincs jogod.

NE SÉRTSD SENKINEK A JOGAIT.
Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmat, amely szerzői jogot, kereskedelmi titkot, szabadalmat, védjegyet vagy bármilyen tulajdonosi jogot sérthet.

TARTÓZKODJ A REKLÁMOKTÓL.
Ne tölts fel, ne publikálj, és semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé - nem engedélyezett - reklámtartalmakat, promóciós anyagokat, levél-szemetet, lánclevelet, piramis játékokat, vagy bármilyen más formáját a kérelmezésnek, kivéve azokon a területeken, amelyek erre a célra lettek létrehozva.

VÍRUSOKAT NE.
Ne tölts fel, ne publikálj, illetve semmilyen formában ne tegyél hozzáférhetővé olyan tartalmakat, amelyek szoftver vírust, vagy bármilyen más számítógépes kódot tartalmaznak, fájlt vagy programokat, amelyek azzal a céllal lettek tervezve, hogy megszakítsanak, tönkre tegyenek, vagy funkcionalitását csökkentsék bármilyen szoftvernek vagy hardvernek, illetve telekommunikációs eszköznek.

NE AKADÁLYOZD A FELHASZNÁLÓKAT.
Ne akadályozd vagy korlátozd semmilyen formában a felhasználókat abban, hogy egymással a szolgáltatáson keresztül kapcsolatba lépjenek.

NE TÁMADJ MINKET.
Ne kerülj összeütközésbe illetve ne károsítsd a Queen Fan honlapot, a szervereket vagy hálózatokat, amelyek a honlaphoz kapcsolódnak.

NE ZAKLASS.
Ne ijesztgess, vagy zaklass semmilyen módon más felhasználókat.

NE KÉMKEDJ.
Ne gyűjts, vagy tárolj személyes adatokat más felhasználókról kapcsolatban azzal a tiltott viselkedéssel és tevékenységgel, amelyeket a korábbi bekezdésekben részleteztünk.

Ha vigyázol a fentiekre, bent vagy. Ha nem, akkor kint.

Sandra / Queen Fan admin

Ezen a napon: 09.19.
1969 : Ibex koncert, College Of Technology, St. Helens . UK. 1980 : Queen koncert, The Game turné, Horizon, Chicago, USA. ( a kép ezen a koncerten készült) 1994 : Roger kiadta a Foreign Sand kislemezét a Happiness albumról, Angliában
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!