Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Vendégkönyv
 
Fórum
 
Linkek
 
Hírek a világhálón
 

Írj ide!
2010.10.04. 09:04 Idézet

Freddie is szerette őt!

John Lennon zenéje - digitális formában is | Zene | Hir24 | Legfrissebb hírek a hír24.hu oldalán

Igaza van Ketrinnek abban hogy nem dumbledor fogja megmondani kiért rajongjunk!

Amikor itt,előttünk,a sorok fölött 10 centivel, tekint ránk a világ legjobb énekese Freddie Mercury,

Vigyázzatok hogy beszéltek róla!:))


2010.10.02. 22:08 Idézet

Kedves Sandra ,ez így correct!

Dumbledore ,semmi gond ,csak szerettem volna tisztázni a dolgot,én is tisztelem a te rajongásodat.

A zene szerintem nem azért van hogy szétválassza az embereket,hanem hogy ősszehozza , főleg ha ugyanaz a kedvenc.

" Isten azért teremtette a zenét,hogy szavak nélkűl tudjunk imátkozni "-John Lennon

 / Freddie után ő a legnagyobb zenész számomra./

FREDDIE-QUEEN FOREVER

 


2010.10.01. 05:37 Idézet

Kedves Queen rajongók!

Nem gondolom, hogy ez a hely lenne az, ahol vitatkozni kéne. Kérek mindenkit, tartsa tiszteletben Freddie emlékét és az összes többi Queen tagot is.

Köszönöm.

Sandra / Queen Fan admon


2010.09.30. 20:41 Idézet
Dumbledore

Kedves Rózsa!
Elnézésedet kérem h megbántottalak, az írásom nem neked szólt! Sajnálom hogy félreérthető volt. akinek mindenekelőtt szólt azt megszólítottam benne.
Tiszteletreméltó a Queen rajongásod.
üdvözlettel
Dumbledore


2010.09.30. 18:15 Idézet
zeusz

Sziasztok! Ha számit valamit a véleményem, akkor szerintem is sok hülyeség lett itt leirva. Irígynek hívni valakit  az nem  tiszteletadás. Meg az sem igaz, hogy minden dobos meg gitáros ugyanazokat a hangszereket ugyanúgy nyúzza. Ilyet leirni is butaság. na min degy, én nemvagyok Queen imádó, de ilyeneket csak valaki nagyon amatör irhat na csá zeusz voltam


2010.09.30. 18:06 Idézet

Gönczi Gábor ott volt Freddie Mercury hamvasztásán! (Gönczi Gábor ) - Story Online


2010.09.30. 16:08 Idézet

Sziasztok!  Én úgy gondolom, senki nem akart senkit sem megbántani.  Akik erre az oldalra ellátogatnak, azért teszik mert a QUEEN  együttes a kedvencük.  A QUEEN ami 4 emberből áll. Az pedig természetes, van akinek az egyik ,van akinek a másik ember a szinpatikus.Egyformán még a saját gyerekeinket sem tudjuk szeretni. Ha a róluk írt könyveket figyelmesen elolvassuk, abból ki lehet hámozni az egymáshoz való viszonyukat. De olyan nagy baj nem lehetett  köztük, hiszen 20 évig kibírták egymást, s valószínű még ma is együtt lennének ha FREDDIE  élne.

Legyen szép napotok!    Montserrat

I STILL LOVE YOU FREDDIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


2010.09.30. 15:03 Idézet

Sziasztok!

Vauuuu,itt aztán zajlik az élet!

Dumbledor!Itt senki nem pocskondiázott és degradált senkit!!

Te beképzelted magadnak ezeket,erről nem tehetünk.

Olvasd el mégegyszer,ha nem értettél valamit!

Mindenkinek joga van ahhoz h a kedvenc,,a mi esetünkben énekesünkről írjunk!

Attól még tisztelhetjük a másik három zenészt!

Akár tetszik akár nem,,, több társammal együtt mi Freddie hangjával alszunk és kelünk!Nem Roger dobolásával!

 


2010.09.30. 14:01 Idézet
GGG
30septembre2008.jpg image by chris87_bucket

2010.09.30. 12:20 Idézet

Üdvözlök mindenkit!

Miért ócsároljátok"az együttest?Bojkottáljátok Rogert?

Ó gyerekek,itt nem történt ilyesmi!

Kedves Dubledor!Túl reagálod a helyzetet!

Jó az oldal és ez a lényeg,legalább itt van is valaki nem úgy mint másik oldalak kihaltak,a"kutya"sem jár arra.

Úgy gondolom itt mindenki leírhatja ki a kedvence az együttesből és emlékezhetünk Freddie Mercuryra mert nekem az Ő hangja a nyerő!Kis korom óta kedvelem,persze a szüleim is imádták!

Jók legyetek!

 

 


2010.09.29. 23:44 Idézet
k.evi

 Ja és még annyi Roger és Freddie kapcsolatát illetően...

Nem tudom láttátok -e a Freddie emlékkoncertet,de biztos.A koncert végén Roger elbúcsúzik Freddie-től és látni rajta miyen szeretettel teszi.Ott állnak John-nal és látszik,h mondani akar valamit...Jókedve van,de mégis idegesnek és szomorúnak tűnik.A Drága John meg szegénykém...Az is kész...

Nekem ez a búcsúzás az egyik kedvencem,nem egy szívszorító jelenet,mégis percekig potyognak a könnyeim,ha ezt látom...

 

http://www.youtube.com/watch?v=kJF67v_FcPg&feature=fvst

 


2010.09.29. 23:23 Idézet
k.evi

 Sziasztok!

Ha már így belefojtatok a vitába annyit megjegyeznék,h nekem is szemet szúrt az a bejegyzés miszerint Roger fejére nem való korona,de azért annyira nem idegesít a dolog...

Nem hinném,h Ketrina39 rossz  szándékkal írta a bejegyzést,nyilván nem azért jövünk erre az oldalra nap mint nap, h bármelyik Queen tagot bántsuk!!

Én is sokat olvastam Róluk és tényleg nagyon jóban voltak.Ők voltak a két "dilis" a csapatban.És ezt most csupa jó szándékból írtam!!

Én mind a négyet egyformán Imádom,bár hogy Freddie már sajnos nincs köztünk Őt egy kicsit jobban....

Ja és izgatottan várom a filmet...!


2010.09.29. 22:23 Idézet

Dumbledore,

ÉN NEM POCSKONDIÁZTAM SEM ROGERT SEM MÁST, A KORONA ESETET INKÁBB ÉRDEKESNEK TARTOM, MERT NEM TUDTAM RÓLA EDDIG. TÖBB ISMERŐSÖM IS VOLT A KOCERTEN  DE EZT NEM MONDTÁK ,LEHET HÁTUL NEM IS LÁTTÁK.  A QUEEN TAGOKAT NAGYON IS TISZTELEM AMIÉRT A MAI NAPIG ÉLETBEN TARTJÁK FREDDIE EMLÉKÉT. JOHN-BAN  PEDIG FREDDIE  IRÁNTI HŰSÉGET, Ő MONDTA  "FREDDIE NÉLKŰL NICS TÖBBÉ QUEEN " ÉN  IS ÚGY TUDOM  ROGER VOLT A LEGJOBB ÉS LEGRÉGIBB BARÁTJA FREDDIE-NEK ÉS CIVIL FOTÓKON IS MINDIG VELE VAN. SZERINTEM IS A 4 FIÚ EGYÜTT VOLT A LEGNAGYOBB,FREDDIE SZÓLÓ LEMEZEI SEM VOLTAK IGAZÁN SIKERESEK,SOKAN NEM IS TUDNAK RÓLA. A BARCELONA AZ EGYIK LEGJOBB DALA ÉS ISMEREK OLYAT AKI NEM IS TUDTA HOGY FREDDIE ÉNEKLI.

MINDENESETRE EZ EGY NAGYON JÓ OLDAL , "SANDRA "  MINDENT ELKÖVET HOGY AZ LEGYEN  ,MI RAJONGÓK PEDIG IMÁDJUK FREDDIE-T ÉS LEHET HOGY NÉMELYIKÜNK  NÉHA ÁTESIK A LÓ TÚLOLDALÁRA.

ÜDVÖZLET.:RÓZSA  FREDDIE-ROGER-BRI-JOHN-FOREVER !

 


2010.09.29. 22:16 Idézet
Andi

Sziasztok!

Hogy milyen Freddie Mercury Queen nélkül?

Keressétek meg az I was born to love you szám "mercurys" verzióját dobgéppel és szintetizáorral. Ezt egyedül hozta létre a többiek nélkül. Jó lett.

Aztán a halála után a többiek elővették, hozzátették a magukét, vagyis "queenesítették", majd posztumusz kiadták. Nos, ez ütős lett!

EZ A QUEEN!

Hallgassátok meg mindkettőt!

Andi


2010.09.29. 20:54 Idézet
Dumbledore

Üdv.
 
Ketrina, a hozzáállásoddal nem tudok mit kezdeni és azt hiszem ettől minden jóérzésű Queen-rajongónak kinyílik a bicska a zsebében. az együttes négy emberből állt, négyen érték el a kiemelkedő sikereiket, csak egy ostoba és korlátolt ember degradálja le a másik három tagot statisztákká akik Freddie mellett asszisztáltak.(tévedés ne essék, nekem is Freddie a nagy kedvencem!) való igaz hogy ő volt a Queen lelke és mozgatórugója, ahogy a könyvekben is olvasni lehetett, való igaz hogy az ő hangján szólaltak meg a nagy slágerek de vajon hány nagy slágerrel lennénk szegényebbek ha nincs az a másik három ember?rengeteg dalt ők írtak, Another One Bites The Dust, I Want to Break Free, We Will Rock You, Who Wants To Live Forever, Save Me, Tie Your Mother Down, Now I'm Here, csak hogy segítsek egy kicsit neked, talán elvakultságodban ezek elkerülték a figyelmedet!
és azt se felejtsük el h pl a Radio Ga Ga és az A Kind Of Magic is az általad annyira megvetett, Freddie-re irigykedő Roger Taylor írta! ahogy a These Are The Days Of Our Lives-ról is tudni lehet már hogy ő írta!és a sort lehetne folytatni órákig, de talán inkább nézz utána ezeknek. ezekben a dalokban nem csendülhetett volna fel ahogy te írod 'Freddie kristálytiszta hangja' ha nincsenek a többiek! zenészként is ledegradálod őket ez mire jó? egy dobot nem elég püfölni, a gitárt pedig nyúzni, a hangszereknek lelkük van és egy ember tudásán, hozzáértésén, a zene iránt érzett szeretetén áll a dolog! nem véletlen rangsorolják a zenészeket, vannak hatalmas gitárosok és középszerűnek nevezett zenészek. Brian May a világ egyik legnagyobb gitárosa, Roger Taylor a világ második legnagyobb dobosa John Bonham (Led Zeppelin) után! nem dobpüfölő és gitárnyúzó kisiparosok!
 
ha egy zenész ennyire keveset érne és bárkivel pótolható lenne akkor nem maradtak volna együtt 20 évig, a sokadik nézeteltérésnél lett volna olyan aki kiszáll vagy kirúgják a többiek mert valóban tudni lehet hogy sem emberileg, sem mint zenészek nem voltak egyszerű esetek... de nem tették mert szükségük volt egymásra, a Queen amit ismerünk és szeretünk, négy ember munkájának az eredménye volt! Ha kiszáll Brian, nemcsak a gitárjátékát vesztettük volna el hanem a Queen jellegzetes hangzását is, ha pl 1980 után nem kapunk több brianes számot most milyen lenne a Hammer To Fall, a Tear It Up vagy a Who Wants To Live Forever nélkül? Vagy megszülethetett volna a The Miracle és az Innuendo, ilyen tökéletes formában ahogy szeretjük? Ha bármelyikük kiszállt volna, a Queen egy darabját magával vitte volna és a hangzás elveszett volna.
 
h mennyire bennfentes vagy Roger és Freddie kapcsolatát illetően is, bravó! ha elolvastál volna mindent ami hozzájuk kapcsolódik, meghallgattad volna Freddie és Roger interjúit inkább az a kép rajzolódna ki h ők ketten értették meg egymást a legjobban, lakótársak voltak a Queen előtti időkben, egy ideig közös boltjuk is volt és Roger családalapítása előtti években együtt jártak bulizni (Freddie maga mondta egy interjúban).
nem tudom mire gondolsz hogy Roger megsértette őt halála után és nem is érdekel, valószínűleg olyan felfújt semmi lenne mint ez a korona dolog amin napok óta lovagoltok. mondanám mi a véleményem arról is de nőket nem szokásom sértegetni. Azt azért megkérdezném h szerintetek ha Freddie is lehajol (ahogy Roger) az ő fejéről nem esett volna le a korona ugye? pfff nem semmi... ahogy látom nem vagy egyedül ezzel a korlátolt hozzállással,erre nem tudok mást lépni csak lelépni erről az oldalról ahol a 'rajongók' szabadon ócsárolhatják az együttes tagjait és bojkottálják Rogert meg a többieket olyan ostoba szövegek beírkálásával h ez a Roger Taylor irigykedik és csúnyákat mondott Freddie-re. ez nem rajongói oldal!
Freddie és Roger többször húzták egymást nyilvánosan is, talán azért mert a kapcsolatuk természete ezt megengedte! viccelődésnek szánták de mindenhol vannak humortalan emberek akik ezt felfújják és mindenféle elméleteket gyártanak belőlük. itt a példa.
Ketrina, hidd el hogy fogalmad sincs róla milyen volt négyüknek a kapcsolata egymással, nekem sincs, egyikünknek sincs! ergó spekulációknak, ítélkezésnek és gyalázkodásnak nincs helye.
 
És Roger Taylor letett eleget az asztalra ahhoz hogy tisztelettel beszéljenek róla, és ne olyanokkal legyen tele egy rajongói fórum hogy "hülyén néz ki" és "irigykedik"!
mindenkinek szíve joga rajongani azért aki neki a legszimpatikusabb, de ezt lehet úgy is hogy közben nem becsmérled a többieket!
 
Elnézést ha zavartam, de mérhetetlenül felháborított amit itt láttam, már megyek is, további jó pocskondiázást, üdv.
Dumbledore
 
Queen forever!


2010.09.29. 13:00 Idézet

Drága Montserrat!Minden szó amit írtál jóleső igazság!Köszönöm!

Én is kívánok szép napot!Nekem máris jobb ezután:)))


2010.09.29. 10:53 Idézet

Sziasztok! Amióta FRDDIE nincs azóta  egyetlen egy világslágert sem tudtak produkálni! Akkor ez csak azt mutatja, h Ő volt a lelke a csapatnak. Hiába kerestek más énekest, úgysem sikerült.  A  csapatban és a zeneiéletben is FREDDIE  kivételes tehetség, ez kétségtelen. Lehet Őt szeretni vagy sem, de ez így van.

Legyen szép napotok: Montserrat

I STILL LOVE YOU FREDDIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


2010.09.29. 10:01 Idézet

Drága Rózsa!Én nem tudok Angolul,de nem úgy látom hogy nagyon mérges lett volna,,,miután a riporter megköszönte neki azt h válaszolt a kérdésére,azután ment el Freddie,de nagyon sietett és nem volt türelme,biztos túl unalmas volt és unszimpatikus a riporter,számára:)))Mintha László nevet értettem volna de az lehet más is,nem túl jó kiejtése volt a riporternek!

 


2010.09.29. 08:52 Idézet

Egy belső tulajdonságot említek meg ami Rogert nem hagyta nyugodni az a nagyfokú ,,,Írígység,,,

Freddie hangja határozta meg a Queen együttest,az az erőteljes határozott kristály tiszta hang ,utánozhatatlan volt,nélküle nincs Queen együttes!A szanpadon való mozgása is egyedi volt,imádta a közönség.Elvarázsolta,elbűvölte őket!

Képzeljük csak el,a basszus gitáros,a szólógitáros,a dobos,más is lehet,sok tehetséges zenész van!Ugyanazt a húrt pengetik,ugyan azt a dobot veri,ugyanúgy!

Énekes csak egy volt,de ő nagyon Isteni volt és utánozhatatlan!!!!Más nem tudott úgy énekelni mint  FREDDIE MERCURY!!!Ez az igazság!


2010.09.29. 08:31 Idézet

Sziasztok!

Dumbledore!Amióta megtudtam, Freddie halála után,Roger tett egy olyan megjegyzést ami nem publikus itt,szívesen leírom az email címedre.

Egyébként rengeteg koncert felvételt láttam már,sok-sok riport felvételt is amit az együttessel készítettek,nos sok felvételt a Youtube-n.

Nagyjából lehet látni a viselkedésükből ki milyen természetű.Ebből következtetve és a könyveket amit róluk elolvastam,nem sokat,de összeáll a kép".

Azt is tudom sok vita volt köztük,(főleg Roger és Freddie között)de ez többé kevésbé igaz minden együttesre akik sok időt töltenek el együtt a zeneszerzés-tökéletesítés közben.

Mindjárt megnézem amit feltettél ide Rózsa,kíváncsi vagyok, és majd kommentálom,Köszi.

Puszi


[1809-1790] [1789-1770] [1769-1750] [1749-1730] [1729-1710] [1709-1690] [1689-1670] [1669-1650] [1649-1630] [1629-1610] [1609-1590] [1589-1570] [1569-1550] [1549-1530] [1529-1510] [1509-1490] [1489-1470] [1469-1450] [1449-1430] [1429-1410] [1409-1390] [1389-1370] [1369-1350] [1349-1330] [1329-1310] [1309-1290] [1289-1270] [1269-1250] [1249-1230] [1229-1210] [1209-1190] [1189-1170] [1169-1150] [1149-1130] [1129-1110] [1109-1090] [1089-1070] [1069-1050] [1049-1030] [1029-1010] [1009-990] [989-970] [969-950] [949-930] [929-910] [909-890] [889-870] [869-850] [Korábbi]

 
Ezen a napon: 11.13
1973 : Queen koncert, Blackburn, St. Georges, Anglia.
1974 : Queen koncer, Sheer Heart Attack turné, Winter Gardens, Bournemouth, Anglia.
1978 : Queen koncert, Jazz turné, Gardens, Boston, USA. 1992 : Roger hivatalosan is megnyitotta a 'Freddie Mercury Building for AIDS'-et, Rijswijk, Hollandia
1992 : Brian fellépése a TV Canale 5 műsorában (Too Much Love Will Kill You), Olaszország.
1993 : Brian koncertje. Back To The Light turné, NHK Hall, Tokyo, Japán. 1995 : Megjelent a The Ultimate Queen Box. 1997 : Brian és Roger részt vettek egy sajtókonferencián, Hard Rock Cafe, Barcelona, Spanyolország, ahol megkapták a 'Kiemelkedő hozzájárulás a popzene történelméhez' díjat, valamint 2 platina díjat a Made In Heaven-ért, és 5 platina díjat a Greatest Hits-ért.
1998 : Brian koncertje, Another World turné, Club Quatro, Nagoya, Japán.
2003 : Rogert meginterjúvolták Capital Gold rádióban, a 46664-ről, bemutattak egy új dalt, az Invincible Hope-ot, /szerző: Queen + Nelson Mandela/ Roger és Treana Morris előadásában.